εικόνα προιόντος

Salmon Teriyaki Onigiri

Salmon Teriyaki Onigiri

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Ρύζι, σολομός, σάλτσα σόγιας(νερό, αλάτι, σόγια, αλεύρι σίτου), μαγιονέζα (φυτικό έλαιο (σόγια, ελαιοκράμβη), κρόκος αυγού, νερό, ξύδι, αλάτι, αμινοξέα, μουστάρδα, μπαχαρικά), σκόρδο, σουσάμι, αναπλήρωμα ξυδιού ((από σιτάρι , ρύζι και καλαμπόκι), αλάτι) , mirin (σιρόπι γλυκόζης, εκχύλισμα ρυζιού (νερό, ρύζι, αλάτι), ζάχαρη, αναπλήρωμα ξυδιού), sake (ρύζι, γλυκόζη), ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, τρεχαλόζη (είναι πηγή γλυκόζης), φυτικές ίνες

Το προϊόν παρασκευάζεται σε χώρους όπου επεξεργάζονται αλλεργιογόνες ουσίες: γαρίδες, καλαμάρι, γάλα και ξηροί καρποί.

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ανά 100g
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΛΙΠΑΡΑ
  • ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
  • ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
  • ΣΑΚΧΑΡΑ
  • ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
  • ΑΛΑΤΙ
  • 186Kcal / 782Kj
  • 5.1 g
  • 0.8 g
  • 28.7 g
  • 2.4 g
  • 6.2 g
  • 1.4 g
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΑΚ.186Kcal kcal